Even Voorstelllen

Op 15 april 2011 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer met Qilz Communicatie en Bestuursadvies.

Voordat ik voor mezelf begon, werkte ik vanaf eind 2002 bij de provincie Groningen, eerst als communicatieadviseur en later als bestuursadviseur. Achtereenvolgens heb ik voor vier verschillende gedeputeerden gewerkt. Daarbij heb ik ervaring opgedaan met beleidsontwikkeling, communicatie en burgerparticipatie op thema’s zoals jeugd(zorg), wonen, welzijn, leefbaarheid, bevolkingskrimp, onderwijs en milieuvergunningen. Met Qilz heb ik me verder kunnen specialiseren in het ontwikkelen en uitvoeren van communicatiestrategieën voor complexe besluitvorming,  bestuurlijke informatievoorziening en het toegankelijk maken van ingewikkelde teksten.

Na mijn studie Nederlands (afstudeerrichting Communicatiekunde) heb ik tussen 1993 en 2002 communicatiefuncties vervuld bij de overheid en het bedrijfsleven: achtereenvolgens als beleidsvoorlichter bij de gemeente Bergh, als functionaris PR en sponsoring bij Pharma Bio-Research in Zuidlaren, als functionaris PR en sponsoring bij de Leeuwarder Courant en als communicatieconsultant bij Hemmen en Solarz Communicatiegroep in Leeuwarden.

Thuis

Thuis is met mijn echtgenoot Bert tot rust komen in onze woonboerderij op het Groninger platteland, en niet te vergeten met onze twee knuffelgrage Newfoundlanders Silas en Oek. En samen zijn met stiefdochter Vera, die al lang op zichzelf woont, maar nog steeds een belangrijk deel uitmaakt van mijn leven. Ook brengen we graag tijd door in ons prachtige vakantiehuis aan de Costa del Sol in Spanje, waar we ooit nog eens hopen definitief te gaan wonen.

.